DSC_0051

Transport

Hoofdactiviteit van Martens Internationaal Transport is nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg.

Get materiaal en het type goederen wat vervoerd wordt is zeer gevarieerd, waarvoor Martens verschillende transport aanhangers tot zijn beschikking heeft. Tevens wordt er veel samengewerkt met grotere transport bedrijven om een continuïteit in het vervoer te creëren.

Martens Transport is een familiebedrijf dat sinds 25 jaar in het bezit is van een zandtransport vrachtauto, maar 5 jaar geleden is uitgebreid met 4 DAF vrachtauto’s Euro 5 in het verzorgen van materiaal en materiaal en volume transport door geheel Europa. Sinds 2 jaar wordt er ook in het container transport een steentje bijgedragen aan de Nederlandse economie door middel van container vervoer door geheel Nederland.

Tevens zijn twee diepladers tot 40ton elke dag weer blij om vervoer van materieel te vervoeren, waarbij de hydraulische laadkleppen tot 6m naar achteren kunnen schuiven voor een zo kleine mogelijke helleingshoek voor het oprijden van het materieel.

Samengevat doet Martens Transport veel in dagdistrubutie, nachtdistrubutie, container transport, dieplader materieel transport en bouwmaterialen e.d.

Kijk voor meer informatie op www.verreikerverhuurnoordenveld.nl