Al meer dan 40 jaar specialist

In 1974 begon het professioneel te worden, nadat al geruime tijd in de avond veel timmerwerk werd uit gevoerd voor opdrachtgevers, voor een goedkoop tarief.

Vanaf 1974 werd er hard gewerkt en gestudeerd in architectuur en bedrijfskunde voor de uitoefening van een allround bedrijf van ontwerp tot uitvoering van een Bouw en Aannemersbedrijf.

In 1979 diende het eerste personeel zich aan en werd de eerste vrachtauto aangeschaft vanwege goede resultaten en opdrachten. Vanaf het begin was ons uitgangspunt om alles in eigen beheer uit te voeren voor de klant, wat betreft het ontwerp, uitvoering, personeel en materieel om miscommunicatie te voorkomen. Vandaar dat ik als eigenaar dagelijks met mijn zoon, Gerard, afgestudeerd als ingenieur bouwkunde, meewerk met het personeel op de bouwplaats of werkplek. Dit geeft een zeer goede sfeer en motivatie in en voor het bedrijf. Tevens is het voor de opdrachtgever plezierig dat er mee gedacht wordt.

WAT WIJ DOEN

Veenhuizerweg 9 werd het nieuwe adres van het bedrijf nadat op de Hoofdstraat 46 en de Hoofdstraat 20 was begonnen. Hier konden wij uit de voeten om een nieuwe werkplaats en opslagterrein te realiseren, want dat was echt nodig. Het is in landschappelijke stijl uitgevoerd vanwege de natuurlijke ligging van het geheel. In de loop der tijd zijn meerdere kapschuren toegevoegd voor opslag en huisvesting van materiaal en materieel. Veel wordt zelf vervaardigd in de werkplaats, deuren, kozijnen en trappen tot aan de afwerklijsten toe.

Het bedrijf heeft door de lange ervaring in deze branche, wel geleerd om energie zuinige en milieu vriendelijke materialen toe te passen in het werk, omdat blijkt dat het na jaren toch zijn vruchten afwerpt, financieel evenals milieu technisch. Tevens is het normaal dat eventueel opdrachtgevers zelf mee willen werken, dus wat ons betreft is alles mogelijk, om de wens van de klant te honoreren

ONS TEAM

Foto1

Markus Martens

Eigenaar / Oprichter

– Eigenaar en oprichter van Bouwbedrijf Markus Martens
– Eigenaar Martens Handel & Transport

Foto3

Gerard Martens

Bouwkundig ingenieur

– Chauffeur en (mede)eigenaar van Verreiker Verhuur Noordenveld
– Eigenaar Martens Handel & Transport

Foto2

Erik veldhuizen

Medewerker

-Chauffeur en (mede)eigenaar van Verreiker Verhuur Noordenveld

– Eigenaar Martens Handel &Transport